Day in the life fotografie

Je vraagt je misschien af wat ik daarmee bedoel: Day in the life fotografie. Ik leg het je graag uit, want voor mij is het de mooiste vorm van fotografie die er is.

Day in the Life fotografie wordt ook wel documentaire fotografie genoemd. En dat is een mooie omschrijving. Want bij het maken van een Day in the Life reportage zet ik niets in scene, niemand poseert en ik verander niets aan de situatie zoals die is. Die realiteit geeft je misschien geen perfecte plaatjes, maar wel echte verhalen. En of je nu een gezin hebt, ondernemer bent of gaat trouwen: jouw verhaal doet ertoe!

Voor gezinnen

Wat kun je verwachten tijdens de reportage?
Voor het maken van een Day in the Life in een gezin reportage kom ik bij jullie thuis. Maar we kunnen natuurlijk ook naar de kinderboerderij, de speeltuin of opa en oma. Misschien is het eerst wat onwennig als ik er ben, maar je zult merken dat je gauw aan mij en mijn camera went. Soms fotografeer ik op afstand, soms van dichtbij. Maar niemand poseert en ik zet niets in scène. Ik haal geen snottebellen weg en ook niet die ene sok die onder het bed ligt.

Wat levert het je op?
Met een Day in the Life reportage geef je jezelf en je kinderen herkenbare beelden van jullie dagelijks leven. Voor jou als ouder belangrijk omdat je kinderen groot zijn voor je het weet. Maar ook voor je kinderen. Want die dagelijkse dingen zullen je kinderen zich ook herinneren als ze groot zijn. En hoe mooi is het dan als je ze beelden kunt geven bij die herinneringen. Beelden van hele gezin.

Lees meer

Voor ondernemers

Wat kun je verwachten tijdens de reportage?
Ik kan een Day in the Life reportage maken op je werkplek. Ik volg je dan in je dagelijkse werkzaamheden. Maar ik kan bijvoorbeeld ook een workshop voor je vastleggen op locatie. Misschien is het eerst wat onwennig als ik er ben, maar je zult merken dat je gauw aan mij en mijn camera went. Soms fotografeer ik op afstand, soms van dichtbij. Maar je hoeft niet te poseren en we zetten niets in scène. 

Wat levert het je op?
Beelden waarmee je je klanten kunt laten zien wie je bent en wat je doet. Maar ook beelden die vertellen wat jouw missie en passie is. beelden die het verhaal op je website en in je communicatie ondersteunen.

Lees meer

Voor bruidsparen

Wat kunnen jullie verwachten tijdens de reportage?
Ik neem -nog- geen huwelijken aan als hoofdfotograaf. Dat betekent dat ik altijd samen met een collega kom. We volgen jullie en jullie gasten op je huwelijksdag, maar zetten niets in scene en we laten jullie niet poseren. Jullie huwelijksdag is immers al prachtig zoals hij is: met liefde als middelpunt. We leggen vast wat je zorgvuldig hebt voorbereid én wat spontaan gebeurt. Niet geposeerd, niet geregisseerd. Want echt is het mooiste dat er is.

Wat levert het jullie op?
Omdat we met zijn tweeën komen, kunnen we letterlijk op twee plaatsen tegelijk zijn. We kunnen de voorbereidingen van beide partners vastleggen. En als je je lief na de voorbereidingen voor het eerst ontmoet, zien we niet alleen jou, maar ook de reactie van de ander. Een van ons heeft alle aandacht voor de sluiting van het huwelijk en de ander kan mooie beelden maken van de gasten en details. Maar het allerbelangrijkste is dat je je bij het bladeren door je album vooral weer herinnert het voelde die dag.

Lees meer

error: