Een day in the life gezinsreportage

Waarom is die zo waardevol?

OMDAT HET ALLEDAAGSE ZO BIJZONDER IS

Het is zo’n heerlijk cliché: “de tijd vliegt”. Maar het is zó waar! Terwijl je probeert om alle ballen hoog te houden, worden je hummels groot. En met dat groot worden verandert wat jullie samen doen. Fijne dagelijkse dingen als voeden, samen een spelletje doen, voorlezen of een bezoekje aan de kinderboerderij of speeltuin. Op een dag is het niet meer nodig of trekken je kinderen er zelf op uit. Maar gelukkig laat je ook de pittige dingen achter je: koken met een jengelende peuter aan je been, driftbuien in de supermarkt…

De ene verandering zie je aankomen, de andere overvalt je. Dan blijken die gewone momenten ineens heel bijzonder. Daarom is het zo mooi om die dagelijkse dingen vast te leggen. Fijne momenten, lastige fases, het worden stuk voor stuk waardevolle herinneringen. Ze zijn het waard om vast te leggen. Laat mij beelden maken bij de verhalen die je elkaar nu en later vertelt.

OMDAT JE FOTO’S EEN ALBUM WAARD ZIJN

Zeg eens eerlijk: komt het er bij jullie van om ook echt albums te maken van de foto’s die je maakt? Of staan ze in allerlei mapjes opgeslagen op je computer? Je bent niet de enige. Het uitzoeken van foto’s en het maken van een album sneeuwt vaak onder in al het andere wat aandacht vraagt in een druk gezin.

Daarom hoort bij alle Day in the Life pakketten een album van de reportage. Zorgvuldig opgemaakt, professioneel afgedrukt en handmatig vervaardigd. Met een album heb je de beelden altijd onder handbereik. Zo kun je lekker alleen of gezellig samen genieten van de momenten die ik voor jullie heb vastgelegd. En blijven de foto’s uitnodigen om verhalen te vertellen en herinneringen op te halen.

en OMDAT het belangrijk is dat ook jíj in dat album staat!

Natuurlijk kun je mooie momenten zelf ook vastleggen. Maar zou het niet mooi zijn als je zelf ook zichtbaar bent in het fotoalbum van je kinderen? Be in the picture, want je kunt jezelf nooit meer terugplaatsen in het fotoalbum van je kinderen.

Zo maak ik jullie reportage

Voor het maken van een Day in the Life reportage kom ik bij jullie thuis of op een plek waar jullie graag samen zijn. Maar we kunnen natuurlijk ook naar de kinderboerderij, de speeltuin of opa en oma. Misschien is het eerst wat onwennig als ik kom, maar je zult merken dat je gauw aan mij en mijn camera went. Soms fotografeer ik op afstand, soms van dichtbij. Maar niemand poseert en ik zet niets in scène. Ik haal geen snottebellen weg en ook niet die ene sok die onder het bed ligt.

Wat levert dit jullie op? Herkenbare beelden van jullie dagelijks leven, in je vertrouwde omgeving, in je dagelijkse outfit, bij de normale dingen die je als gezin doet. Echte momenten, echte emoties. Niets meer en niets minder.

kies het pakket dat bij jullie past:

Ik heb drie pakketten samengesteld. Ze variëren in aantal uren fotografie, de hoeveelheid op te leveren foto’s en de grootte van het album dat je krijgt. Welke je ook kiest: elke reportage wordt met zorg en aandacht gemaakt.

Gun het jezelf en je gezin een mooie reportage of doe er één kado aan een ander!

 

 

Pakket 1: Momenten om te koesteren (€ 249)

 • 2 Uur fotografie (thuis of op locatie).
 • 30 Digitale bestanden, nabewerkt en te downloaden uit jullie eigen online gallery.
 • Een album van 15 x 15 cm met 8 spreads*, met foto’s die je zelf kunt kiezen uit de gallery.
 • Een slideshow met de mooiste foto’s uit de reportage.
 • Inclusief reiskosten tot 25 km vanaf postcode 7207, daarbuiten 30 ct/km.

Pakket 2: Een halve dag samen (€ 429)

 • 4 Uur fotografie (thuis en/of op locatie).
 • 60 Digitale bestanden, nabewerkt en te downloaden uit jullie eigen online gallery.
 • Een album van 20 x 20 cm met 18 spreads*, met foto’s die je zelf kunt kiezen uit de gallery.
 • Een slideshow met de mooiste foto’s uit de reportage.
 • Inclusief reiskosten tot 25 km vanaf postcode 7207, daarbuiten 30 ct/km.

Pakket 3: Een dag om nooit te vergeten (€ 969)

 • 10 – 12 Uur fotografie (thuis en/of op locatie).
 • 125 – 150 Digitale bestanden, nabewerkt en te downloaden uit jullie eigen online gallery.
 • Een album van 25 x 25 cm met 24 spreads*, met foto’s die je zelf kunt kiezen uit de gallery.
 • Een slideshow met de mooiste foto’s uit de reportage.
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland.

 

* Een spread bestaat uit twee pagina’s in een fotoalbum. Ze liggen naast elkaar. Doordat de albums vlakliggend zijn, is er nauwelijks sprake van een naad tussen de linker en rechter pagina. Daarom kunnen foto’s ook over de hele spread worden afgebeeld; wel zo mooi! Ook kan ik losse vakafdrukken voor je verzorgen. Die zijn via jullie eigen gallery eenvoudig na te bestellen.