Jullie trouwdag: your wedding story

Wil je op je trouwdag vooral genieten met jullie gasten?

Is poseren voor formele foto’s daarom niet aan jullie besteed?

En wil je bij het bekijken van jullie trouwfoto’s kunnen voelen hoe het was die dag?

Laat mij dan een documentaire reportage maken van jullie trouwdag. Ik volg jullie en jullie gasten op de dag van je huwelijk, maar ik zet niets in scene en ik laat jullie niet poseren.

Jullie huwelijksdag is immers al prachtig zoals hij is: met liefde als middelpunt. Ik vertel met mijn foto’s het verhaal van jullie dag: van dat wat je zorgvuldig hebt voorbereid én van alles wat spontaan gebeurt. Niet geposeerd, niet geregisseerd. Want echt is het mooiste dat er is.

Wat levert dit op? Beelden die je laten herbeleven hoe je trouwdag echt was: op welke momenten je geraakt werd, welke momenten spannend waren en welke relaxt. Foto’s van momenten die je echt nooit meer wilt vergeten; echte momenten, echte emoties. Die je vastgelegd wilt hebben om terug te kijken met de mensen die je lief zijn. Nu en later.

Wil je zelf een album maken met de foto’s uit de reportage. Dat kan. Maar hoe fijn is het als je na de drukte rond je trouwdag echt even een stapje terug kunt doen? Een album maken lijkt voorafgaand aan de bruiloft vaak een leuk werkje. Maar bij veel stellen schiet het uitzoeken van de foto’s er na de bruiloft bij in. Het maken van het album wordt dan iets waar ze tegen op gaan zien. Ik neem je die zorg graag uit handen. Zo fijn als je alleen maar hoeft te kiezen uit de mooie materialen van mijn leveranciers. Ik stuur jullie een opgemaakte proefversie van jullie album en we zetten samen de puntjes op de ‘i’. Daarna zorg ik voor de communicatie met de leverancier. Jullie album wordt daarna zorgvuldig met de hand vervaardigd en op prachtig fotopapier afgedrukt. Daardoor komen jullie foto’s nog mooier tot hun recht. Zodra het album klaar is krijg je een seintje en hoef je het alleen maar op te halen… en onbezorgd na te genieten natuurlijk!

Ik neem -nog- geen trouwreportages aan als hoofdfotograaf. Wil je toch dat ik jullie trouwdag vastleg? Ik werk samen met hele fijne collega’s die net als ik documentaire huwelijksreportages maken. Wees niet bang dat je daardoor dubbel moet betalen. Hiervoor heb ik een mooie regeling voor je getroffen. Ik vertel je graag over de mogelijkheden. Want we maken graag samen een waardevolle reportage van jullie onvergetelijke dag!

 

error: