Fotografie workshops

Wil je meer leren over fotografie, maar is zelfstudie echts niets voor jou?

Vind je luisteren en direct toepassen een prettige manier van leren?

Dan zijn mijn gemoedelijke, praktische workshops echt iets voor jou!

Ik vind het heerlijk om met mensen op pad te gaan en mijn passie voor fotografie te delen. Als deelnemers na een workshop vaker en met meer plezier fotograferen, dan is mijn missie geslaagd.

Ook nu ga ik alleen met kleine groepen op pad. Want tijdens de workshops is persoonlijke aandacht belangrijk, net als een gemoedelijke sfeer. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je meer leert als je vragen kunt en durft te stellen. Ga je mee?

workshopagendA 2020

Het programma voor dit jaar is bijna klaar en komt binnenkort online.

Er staan weer workshops gepland in de historische binnenstad van Hanzestad Zutphen, op landgoed Hackfort (vlakbij Vorden) en bij Kwekerij IJsseltulp in Empe (vlakbij Zutphen). Je kunt workshops volgen over Compositie, het gebruik van je Diafragma en over het fotograferen van bloemen.

Heb je nu al interesse of vragen? Stuur me dan gewoon even een berichtje!

 

Dit mag je verwachten tijdens de workshops

  • heldere theorie
  • een handige hand-out met de kernpunten uit de theorie
  • praktische oefeningen om de theorie direct toe te passen
  • een locatie met meer dan voldoende onderwerpen om te fotograferen
  • gezamenlijke nabespreking van de foto’s
  • inspiratie en enthousiasme
  • gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht (groep van 3-7 personen)
  • een besloten Facebook-groep waarin je foto’s kunt delen, inspiratie en tips krijgt en vragen kunt stellen (als je dat wilt)

 

Ik vond het een hele fijne workshop. Alles was goed voorbereid. Heel duidelijk uitgelegd op een rustige manier. Erg prettig. Een hele mooie locatie. Ook genoeg “materiaal” om de theorieles in praktijk te kunnen brengen. De opdrachten waren heel duidelijk, waardoor ze goed uit te voeren waren.

Cristel (over de workshop Diafragma)

Hackfort is prachtig, voldoende mogelijkheden om mooie en verschillende foto’s te maken. Duidelijke opdrachten. Ook leuk om bij de nabespreking de verschillen tussen de foto’s te zien en te horen hoe het misschien beter had gekund. Een aanrader als fotografie je hobby gaat worden of al is.

Annette (over de workshop Compositie)