De workshop Flowerpower

Word jij ook zo blij van bloemenvelden? Maar weet je niet hoe je ze echt mooi kunt fotograferen? Of je nu onze Hollandse bollenvelden wilt vastleggen of zonnebloemen in Frankrijk, na deze workshop ben je er klaar voor!

dit leer je in deze workshop

Voor het maken van een mooie bloemenfoto is een sterke compositie ontzettend belangrijk. Daar besteden we deze workshop dus veel aandacht aan. En omdat kleur en licht bij het fotograferen van bloemen zo belangrijk zijn, kijken we ook naar kleurenleer en maken we -snel- een klein reflectiescherm.

Waar kun je deze workshop volgen?

Ik geef deze workshop op Tulpenkwekerij IJsseltulp in Empe, niet ver van Zutphen. Kweker Arjan Wesselink kweekt hier in kassen tulpen voor de verkoop. En daar hoort ook een bollenveld bij. Gewoon in onze eigen Achterhoek! Een overzichtelijke locatie met voldoende tulpen om heerlijk te kunnen oefenen.

Voor wie?

De workshop Flowerpower is geschikt voor de beginnende en de gevorderde fotograaf. Voorkennis over fotografie is niet nodig. Deelnemen kan met alle soorten camera’s (óók met mobiele telefoons).

WAT JE VERDER NOG MOET WETEN

De workshop begint om 9.30u, duurt 3 uur en kost € 55,- per persoon. Deze prijs is inclusief hand-out, koffie/thee bij de start en fris/sap bij de nabespreking. Natuurlijk krijg je ook een fijn bosje tulpen mee naar huis.

Op de workshops zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Je leest ze hier.

Belangrijk!
Ik bereid mijn workshops altijd goed voor. Maar wat ik niet in de hand heb is het weer, of beter gezegd: het moment waarop de tulpen bloeien. En dat is voor deze workshop natuurlijk wel erg belangrijk. Gelukkig heeft kweker Anton hier wel zicht op. Maar ook hij weet natuurlijk nu nog niet wanneer de tulpen in bloei staan. Dat hangt af van de temperatuur in het voorjaar. Pas kort voor de workshop kan Anton daarom een voorspelling doen. Het kan dus zijn dat we de datum van de workshop in overleg een weekend naar voren of naar achteren verplaatsen. Misschien handig om even rekening mee te houden in je agenda. Kun je op de alternatieve datum niet? Jammer, maar geen probleem. Dan mag je aanschuiven bij een van mijn andere workshops of je krijgt je geld terug.

 

error: